Beskid Śląski a konkretnie moje osiedle/styczeń,luty 2005 |
Stokrotka
|
Kilka fotek tak na początek:
[link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] [link widoczny dla zalogowanych] |
||||||||||||||
|
ammo
|
Jak można dotrzeć do tego osiedla> tzn. prowadzi tam jakaś znakowana trasa albo nartostrada? bo przydałoby się tam kiedyś wybrać skoro tak promujesz swoje miejsce zamieszkania
|
||||||||||||||
|
WojtekB
|
Kiedyś mi przez gadu-gadu mówiła że zdałby się jej wyciąg narciarski na trasie szkoła - dom
Pozdrawiam |
||||||||||||||
|
ammo
|
Pozornie może i dobre rozwiązanie ale poza tym jednym dogodnym faktem to same negatywy, np. degradacja środowiska, zakłucenie spokoju na terenie osiedla i nie tylko, hałas... <wiem że to był żart, ale nie mogłem tego odpuścić > |
||||||||||||||||
|
jagodzina
|
Stoookrooot! No nie mów że tam mieszkasz ! Ja też chceeeee!
|
||||||||||||||
|
Stokrotka
|
No mieszkam No jasne że też możesz tylko se domek sama będziesz musiała wybudować bo tutaj raczej nikt nie sprzeda Zart
No kiedys biegł tu przedwojenny szlak.Chyba niebieski na Baranią Górę.Tyle powiedzieć moge.Ale kiedyś Ci mówiłam chyba coś o tym.Ale może mi się coś pomyliło
Wojtek nie o to mi chodziło!Wtedy na ftk był temat o biegówkach a potem Ty zacząłeś o ski-tourach i ja pisałam o tym że takie nartki by mi się przydały.I że warto by na nich se do szkoły i ze szkoły jezdzić!Bo na zjazdowych to raczej cieżko by było.Myślę że o to chodziło Może nie będę poruszała tematu mojego osiedla jak jest wiel innych ciekawszych! Pozdrawiam![/quote] |
||||||||||||||||||||
|
ammo
|
Dlaczego nie? , ja jestem ciekawy jakie klimaty tam panują, jacy są ludzie, warunki turyst. itp. |
||||||||||||||||
|
Stokrotka
|
Mam pytanie Adam! Co Cię tak wzieło na pisanie postów?! |
||||||||||||||||||
|
ammo
|
Jeżeli tylko chcesz mogę ograniczyć wypowiedzi jeżeli w jakiś sposób urażają bądź deprymują czytelnika
|
||||||||||||||
|
Stokrotka
|
Skonczmy temat mojego osiedla ok?
|
||||||||||||||
|
ammo
|
OK, jeśli tylko chcesz nie ma sprawy |