![]() |
![]() | A może by spotkanie forumowe? | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
Istniejemy już 5 miesięcy i 4 dni - to już trochę czasu. Po drugie jest nas już 58 osób, dlatego uważam że w ramach lepszej integracji forumowej powinniśmy zrobić spotkanie forumowe. Jestem otwarty na propozycje (proszę o podrzucanie pomysłów w tym wątku). Teraz moja propozycja: Beskid Śląski. Noclegi np. na Przysłopie, no a reszta standard: ognisko itp. A drugiego dnia na Baranią Górę (np. na wschód słońca).
Wpisujcie też kto byłby wstępnie zainteresowany (o terminach pogadamy później). Impreza się odbędzie przy min. 15 osobach Pozdrawiam i czekam na odzew Wojtek B. |
|||||||||||||
Ostatnio zmieniony przez WojtekB dnia Śro 20:14, 20 Cze 2007, w całości zmieniany 4 razy
|
![]() |

![]() | ![]() |
ammo
![]() |
![]() |
Jestem za spotkaniem, ale z mojej strony 'przelotowym'. Tzn. Ja wychodzę z domu do Godziszki, potem na Skrzyczne, Baranią Górę i na Przysłop. Tam się z Wami spotykam. Posiedzę, pogadam ze 2,3 godziny i idę dalej. Sorry, ale nie miałbym cierpliwości przesiadywać tyle czasu na Przysłopie czy Baraniej, zresztą jak w każdym innym miejscu
![]() Kwestia tylko kiedy. |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | Re: A może by spotkanie forumowe? | ![]() |
jagodzina
![]() |
![]() |
A jesteś pewien, że jest choć 15 osób, ktore odwiedzają forum regularnie? ![]() Ps. Policzyłabym, ale wiadmo.. wrodzone lenistwo ![]() |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
ziolek
![]() |
![]() |
Napiszcie kiedy, a ja się wypowiem. Mam w najbiższe przyzwoite góry prawie 300 km i problemy z urlopem "on demand".
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
I tu - o dziwo - niespodzianka: jest ich nawet więcej (licząc daty ostatniego logowania, a dodając do tego takich którzy się wypowiedzieli paredziesiąt razy mamy ich ok. 30-40! BTW Dziś przekroczyliśmy magiczną barierę 3000 postów ![]() |
|||||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
kilerus
![]() |
![]() |
teraz?
to ja naprawde nie wiem |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
Nie teraz... może bliżej zimy... styczeń, luty?
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
daniel
Moderator
![]() |
![]() |
Wojtek tylko kto wstanie na wschód slonca. Chyba ze bedziemy jesc paluszki i popijac hop -cola;-)
ammo - to co to za zlot skoro chcesz wpasc na 2-3 godziny ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
Masz coś do Hopp - coli ?
![]() ![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
daniel
Moderator
![]() |
![]() |
Wojtek styczn , luty hmm? to w tym okresie napewno nie bedziemy pic hop-coli;-). Ja bym ten zlocik zrobił jeszcze w tym miesiacu czyli (październik), ale zdaje sobie sprawe, że nie wszyscy dadza rade przyjechac wiec proponuje połowe listopada. Skoro już uparłeś sie na ten Przysłop to mozemy np. spotkac się w Szczyrku w piatek i dalej przez Skrzyczne powedrowac na Przysłop. Nocujemy w schronisku i w niedziele kazdyw swoja strone. Ja bym poszedł do domciu przez Hale Radziechowska
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
Ja się nie uparłem na Przysłop. Tym bardziej że ty coś o Gibasach wspominałeś. Ale Listopad IMHO OK!!
|
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
daniel
Moderator
![]() |
![]() |
No mieliśmy zamiar w Listopadzie zrobic ognicho na Gibasach(Beskid Mały). Mielibyśmy spotka się pod Leskowcem i stamtad razem na Gibasy iśc
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
buba
![]() |
![]() |
na gibasach jest przesuuuuper!!! a ktora czesc listopada byscie obstawiali?? bo jak pod koniec to tez bym sie wybrala! ale raczej na nozkach bo nartami nie dysponuje. Mozna by sie spotkac juz w chacie. I odebralabym w koncu moja finke ktora tam juz od lutego lezy
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
WojtekB
![]() |
![]() |
No ja bym też raczej drugą... np. ostatni weekend listopadowy (by się od razu połączyło z forumowymi Andrzejkami
![]() |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | A może by spotkanie forumowe? | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo